Lieve schat,

Mama is vandaag (14 april 2015) 40 weken en 3 dagen zwanger.

Sinds gisteren mag ik elke dag aan de monitor, zodat van nabij kan opgevolgd worden hoe het met jou gaat!  Ik wou vandaag toch nog even voor een bewijs zorgen van het feit dat je zoveel beweegt in mama’s buik.  Op de uitprint van de monitor zie je drie lijntjes:
– links: jouw hartslag,
– in het midden: jouw bewegingen (een blokje betekent aaneensluitende bewegingen),
– rechts: weeënactiviteit.
De uitprint van vandaag heeft dus terug aan dat je echt aan het dansen bent in mama’s buik!  Je bent zelfs soms zo actief dat mama denkt dat ze harde buiken heeft terwijl jij eigenlijk gewoon aan het bewegen bent.

Zal je later ook zo’n energieke meid zijn?
Papa en ik zijn alvast nieuwsgierig!

We houden van je!

Kus,
jouw mams

monitor