Dag lieve schat,

We hebben 9 maanden gedacht dat je op of voor 11 april 2015 zou geboren worden, maar jammer genoeg mogen we je na 40 weken zwangerschap nog steeds niet knuffelen.  Het wordt nu wel heel spannend…  Ik was heel graag zwanger, maar nu begin ik toch vooral uit te kijken naar jouw geboorte!  Het wachten heeft toch wel lang genoeg geduurd nu.

Op de uitgerekende dag van jouw geboorte hebben mama en papa ervoor gezorgd dat het huisje en jouw thuis proper was.  Zo heeft papa de benedenverdieping stofvrij gemaakt en heeft mama de bovenverdieping gepoetst. Je kan je voorstellen dat het stofzuigen onder bed wel voor na jouw geboorte is.  Met de dikke buik was het voor mams net te moeilijk om daar het stof te verwijderen (knipoog).  Maar de nesteldrang was toch wel aanwezig.  Een teken dat je ’s avonds of ’s nachts zou geboren worden?

’s Avonds waren papa en mama uitgenodigd op het feestje voor de 18e verjaardag van Lynn (stal Spirit).  Aanvankelijk hadden we gezegd dat we niet zouden gaan, maar gezien je nog lekker in mama’s buik wou blijven zijn we toch even langs gegaan.  En mama heeft gedanst… vooral in de hoop dat de vliezen zouden breken en de bevalling zou beginnen.  Maar zelfs met de aanmoediging van Sven, Pieter, … gebeurde er niets.  Integendeel, je voelde je precies wel goed in de buik van jouw dansende mama, want je hield je heel stilletjes.  Wel een leuke anekdote vond ik om hier even neer te schrijven, want hoeveel mama’s gaan nog dansen als ze 40 weken zwanger zijn?  Ik moet wel toegeven dat ik blij was dat ik na het dansen toch even kon slapen en niet direct richting naar de kraamafdeling moest gaan (knipoog).

Lieve schat,
zal je er volgend weekend wel al zijn?
Please!!!!!!!!

Kusjes,
jouw mams

40 weken zwanger