Ons lief meisje,

Mama en papa geven elkaar geen cadeautjes op Valentijn, maar dit jaar kozen we ervoor om deze feestdag toch een vrolijk kleurtje te geven door een extra bezoekje aan Cfor9.  Je gelooft het echter misschien niet, maar jouw hoofdje was terug zo gedraaid dat we jou niet konden zien.  Je staat precies even graag op de foto als jouw papa… niet dus (knipoog)!

Op 21 februari 2015 hadden we dan ook een nieuwe afspraak bij Sylvie.  In plaats van jou nog eens te zien bij 32 weken zwangerschap konden we je nog even bewonderen bij 33 weken zwangerschap.  Amai, wat ben je veranderd in vergelijking met de vorige keer.  We zien echt dat je goed groeit.  Vooral jouw bolle kaakjes vinden we zo schattig.  Op het eerste zicht heb je trouwens de neus van de mama en de lipjes van de papa.  Wat kijken we ernaar uit om jou te kunnen knuffelen!

Dit waren jammer genoeg wel de laatste 3D-beelden die we zullen kunnen zien van jou tijdens de zwangerschap.  In het ziekenhuis maken ze enkel een 2D-echo en omdat je meer en meer met jouw hoofdje in mama’s bekken daalt zal Sylvie geen foto’s meer van jou kunnen maken.

We tellen nu echt wel af tot jouw geboorte…

Knuffel,
mama