Lieve, lieve schat,

Mama was van plan om je geen tv te laten zien voor je 3 jaar werd, maar dit is grandioos mislukt.  De laatste maanden kijk je ontzettend graag naar Paw Patrol.  Mama en papa kunnen die hondjes niet meer zien, omdat je al vele keren naar dezelfde afleveringen keek (en wij deze dus ook meer hebben gezien als ons lief is).
Toen ik op facebook las dat de mama van Lynntje (een vriendinnetje uit jouw klas) de knuffels van Paw Patrol van Lynntje verkocht, liet ik haar onmiddellijk weten dat ze deze voor jou mocht reserveren.  Op een leuke vakantieavond gingen we samen de knuffels ophalen.  Je was heel blij om deze te krijgen van jouw vriendinnetje en je was ook gewoon blij om jouw vriendinnetje even te zien in de vakantie!  Jullie gaven elkaar een dikke kus toen we terug naar huis vertrokken.  Echt mooi om te zien… Je zegt trouwens vaak ‘mijn’ Lynntje als je over Lynntje vertelt: echt grappig! 🙂

Dit filmpje heb ik gemaakt toen we thuis kwamen:


Dikke knuffel van Marchal, Rubble, Sky, … 😉
X