Dag lieve schat,

Hier nog enkele foto’s van de maand april 2018.

In de paasvakantie mocht je op date bij Briekje.  Terwijl juffrouw Charlotte en mama samen koffie dronken mocht jij spelen met jouw klasvriendje:

Omdat mama en papa je nog wat klein vinden voor een grote opvang vroegen we aan de mama van Revok of zij voor jou wil zorgen tijdens de vakanties.  Alyssa vond dit super, want zo kan je fijn met jouw vriendje Revok spelen!  Vooral het feit dat je nogal verlegen bent zorgt ervoor dat mama en papa jou (nog) niet naar Tanneke of zo brengen als we moeten werken.  Ik moet wel zeggen dat het opvallend is hoeveel je al bent open gebloeid sinds je naar school gaat.  Jouw verlegenheid is al veel minder aanwezig als een paar maanden terug.  Gelukkig moet mama momenteel ook enkel werken op maandag, dinsdagvoormiddag en donderdag.  Dus vaak kan je gewoon ook thuis blijven.

Enkele foto’s van de dagen in de paasvakantie die je doorbracht in het huisje van Revok:

Deze slideshow vereist JavaScript.

En nog enkele foto’s die werden gemaakt thuis of op school:

Deze slideshow vereist JavaScript.

Mama is al nieuwsgierig wat je allemaal gaat beleven in de maand mei 2018!

Knuffel,
mamsie