Dag schatteke,

Een tijdje terug viel je thuis op jouw mondje, waardoor een stukje van één tand afbrak.  De tandarts dacht eerst dat dit niet erg was, maar jouw tandje wordt de laatste tijd grijs.  Mama ging dan ook recent met jou terug naar de tandarts om te vragen of dit wel normaal was!  Ongelooflijk hoe flink je jouw mondje open deed en helemaal niet bang was.  De tandarts zag echter een gaatje in de tand waarop je bent gevallen en omdat hij niet wil dat je in de toekomst schrik krijgt van de tandarts, werd afgesproken om dit gaatje te laten vullen in het ziekenhuis terwijl jou lachgas zal worden toegediend.  Mama kijkt nog niet uit naar deze kleine ingreep, maar goed voor jouw tandjes zorgen is echter wel belangrijk.  Je bent nochtans een meisje die heel graag tandjes poetst: jij poetsen – mama poetsen en jij nog eens poetsen.  Je kan er geen genoeg van krijgen.  Stomme val!  Anders waren al jouw tandjes nu nog ok.

Je moet eens zien hoe flink je was bij de tandarts:
IMG_5347.JPG

Mama hoopt wel dat je papa’s tandkwaliteit hebt geërfd en niet deze van mama!

Kus,
mams!