Dag schatteke,

mama heeft nog steeds een goede band met de meisjes waar ze vroeger mee op kot heeft gezeten.  Het eerste weekend van september 2017 werd een weekendje weg gepland.  De andere meisjes gaan al een aantal jaren een weekendje gaan kamperen, maar wij hebben geen tent e.d.  Dit jaar konden we echter een caravan huren en we hebben deze dan ook voor een nachtje gereserveerd.  Toegeven dat het voor jouw papa geen vanzelfsprekendheid was om dit te doen, want jouw papa en reizen… dat gaat niet goed samen! Dat zal je in de toekomst wel nog ondervinden, maar misschien moeten wij later met zijn tweetjes af en toe eens een reisje maken? 🙂  Je hebt je wel enorm geamuseerd tijdens deze uitstap.  Je was wat lastiger als anders, omdat je absoluut niet wou slapen!  Spelen was veel leuker!  Maar wie kan je dit kwalijk nemen?

Knuf,
jouw mama

Deze slideshow vereist JavaScript.