Dag liefje,

Nu je twee jaar bent geworden, vonden papa en mama het tijd om een school voor jou uit te kiezen.  Eén ding was al vlug zeker: we zouden een klein schooltje kiezen en dit omwille van jouw verlegenheid.  We denken dat je jezelf niet zou goed voelen in een grote school.

Mama ging eerst online op zoek naar wat haar een leuke school leek.  Daarna twijfelden we tussen twee schooltjes: De Springplank in Tielt of de gemeenteschool in Egem.  Het eerste bezoek werd gepland in De Springplank en het was liefde op het eerste zicht.  De school heeft een warme en gezellige uitstraling en de kleuterjuffen lijken ons zo sympathiek.  Bovendien ben jij direct op jouw gemakje.  Papa en mama beslisten dan ook om je onmiddellijk in deze school in te schrijven (en dit gezien de school werkt met een inschrijvingsstop).  We willen zeker zijn dat jouw plaatsje wordt gereserveerd.

We hopen echt uit de grond van ons hartje dat jouw schooltijd een leuke tijd mag worden!  Mama vond de lagere school maar niks, omdat mama werd gepest.  En de hoop is dan nog zo groot dat jij wel zal worden omringd met lieve en warme mensen.  Weet trouwens dat je met al jouw problemen, al jouw geheimpjes terecht kan bij mama!

We love you
en we hopen dat we de juiste keuze hebben gemaakt!

Kus,
Jouw mams