Dag lieve schat,

Op donderdag 18 mei 2017 had je lichte puistjes op jouw beentjes, maar op vrijdag 19 mei 2017 zag mama dat het niet zomaar wat zonnebrand was.  We zijn dan ook op vrijdag naar de pediater gegaan en blijkbaar heb je de hand-voet-mond-ziekte te pakken, maar dan wel in heel erge mate.  Mama voelt zo met jou mee en ik wou dat ik meer kon doen om je te verlossen van de immense jeuk waarmee je moet geconfronteerd worden.  Momenteel is het vrij warm buiten, maar toch doe ik je bewust een lange legging en een shirtje met lange mouwen aan.  Ik mag er niet aan denken dat je door het krabben voor de rest van jouw leven zou moeten geconfronteerd worden met littekens.  Ik hoop echter dat je heel vlug mag genezen, zodat je terug met volle teugen kan buitenspelen (iets wat je zo graag doet)!

Dikke compassie-knuffel,
jouw mama