Dag lieve schat,

Je bent een echt kapoentje aan het worden!

Deze week was mama even niet aan het opletten en je vond een balpen in jouw bereik.  Resultaat: een kunstwerk op de zetel:
WP_20170124_11_41_57_Pro.jpg
Je kan het op foto niet zo goed zien, maar het was toch wel de moeite!  Gelukkig vinden mama en papa materiële dingen niet zo belangrijk en konden we er eigenlijk wel om lachen.  Tenslotte is het ook een beetje mama’s schuld, want jij bent te jong om te beseffen dat je het best kan tekenen op papier! 🙂

Een aantal maanden geleden heb je trouwens al non-verbaal verteld dat je het behangpapier ook niet zo mooi vindt en dit door er een groot stuk vanaf te trekken! 🙂

Minder leuk is dat je de laatste tijd ’s nachts op bepaalde momenten plots lijkt uitgeslapen en dan wil spelen.  De voorbije nacht zei je voor het eerst drie woordjes na elkaar, namelijk ‘mama, Bumba kijken’.  Ik was zo trots op jouw eerste zinnetje, maar vond het wel wat minder dat je dit riep om 4.00 ’s morgens.  Gekke, lieve meid!

Het grootste probleem momenteel is het feit dat je in staking bent wat betreft het eten van groentjes en aardappelen.  Je bent een ongelooflijke vleeseter (wat mama en de kinderverzorgsters uit de crèche ook uit de kast halen om je wel gezond te laten eten).

Je bent een schattig patatje op ontdekkingstocht in de wereld en dit meer en meer met een eigen willetje!

Love you,
jouw mama