Lieve Linde,

Begin januari 2017 konden we foto’s laten nemen van jou in de Multi Bazar.  Mama vond dit wel eens leuk en dus gingen we samen op stap.  Er werden diverse foto’s genomen, maar het kostenplaatje om deze allemaal te kopen vond ik persoonlijk te duur.  Bovendien vroeg men ook voor de digitale foto’s een minimum bedrag van 50 EUR per foto.  In de plaats van het aankopen van al deze gemaakte foto’s, heeft mama een afspraak gemaakt bij Jo en Tina om nog eens bij hen een fotoshoot te houden.  Eén foto heeft mama wel gekocht, namelijk eentje met jouw lievelingsknuffel (rarara, maar dit is een paardje!!!):

WP_20170127_11_38_09_Pro.jpg

En één foto kregen we ook gratis:
WP_20170127_11_37_44_Pro.jpg

Je bent en blijft het mooiste meisje van de wereld (toch voor mama en papa)!

Kusjes,
jouw mamaatje