Dag lieve, lieve, lieve, lieve schat,

Op maandag 27 juni 2016 gingen we terug langs in het ziekenhuis nadat mama zich heel veel zorgen had gemaakt in het weekend.  In het weekend wou je niet meer eten en had je veel buikloop.  Dat mama zich zorgen maakte met reden werd bevestigd toen je op maandag op de weegschaal van de dokter werd geplaatst.  In één weekend was je iets meer als 500 gram afgevallen wat veel is op een gewicht van 9.8 kilo.  Mama was de voorbije vrijdag nog met jou naar het ziekenhuis geweest en de dokter had mij toen gerustgesteld, maar blijkbaar was je toch echt niet in jouw sasje.  Er werd bloed geprikt.  Je werd gesondeerd.  Er werd een staaltje genomen van keel en stoelgang.  Op dinsdag werd bevestigd dat je het rotavirus doormaakte.  Je diende dus nog een aantal dagen in het ziekenhuis te blijven met een infuus.  Mama en papa waren dolblij dat we je op vrijdag (wederom vijf dagen ziekenhuis) terug mochten meenemen naar huis.  Schatteke toch, nog maar zo klein en al zoveel keer in het ziekenhuis moeten verblijven…  Hopelijk is het nu gedaan voor de komende jaren (en niet weken).

Kus,
jouw mama