Dag schatje,

Op 11 en 12 juni 2016 gingen we samen met oma, tante Stephanie, nonkel Jonathan en neefje Finnian een weekendje naar zee.  Oma had een huisje gehuurd in Sunparks in De Haan (net als vorig jaar, maar toen was je nog heel klein) en wat was dit leuk.  Je ontdekte de binnenspeeltuin, het zand, de zee, maar vooral het zwembad vond je superleuk.  Er werden geen foto’s genomen in het zwembad, maar geloof jouw mama maar als ze vertelt dat jouw papa allerhande gekke toeren mocht uithalen met jou in het zwembad.  Hoe wilder het water rond je heen spatte, hoe leuker je dit vond.  Ik vertelde je al dat je een echt waterratje bent hé?  🙂

Het was even spannend omdat het co-sleeping-systeem niet kon worden toegepast in het huisje, maar je was zo moe gespeeld dat je wou slapen in het reisbedje.  Flinke meid!

Kus,
jouw mama

Deze slideshow vereist JavaScript.