Dag lieve Linde,

toen mama zwanger was, kocht oma volgend pakje voor je:

WP_20150603_17_42_26_Pro

Papa en mama wisten toen nog niet of je een meisje zou zijn of een jongetje, maar ik denk dat jouw oma dit stiekem wel al wist.  Het blauwe pakje heeft namelijk rode strikjes op de buik en een paar rode diamantjes.  Bovendien heeft het broekje onderaan ook twee strikjes.  Niet echt mannelijke kleertjes hé (knipoog).

De voorbije week (jij: 6 weken) heeft mama trouwens de meeste kleertjes maatje 56 opgeborgen en de kleertjes maatje 62 uitgehaald. Bij een bezoekje aan Kind & Gezin kon worden vastgesteld dat je momenteel al 4870 gram weegt en 57 centimeter groot bent.  Mama had ook al zelf vastgesteld dat jouw kruippakjes maatje 56 wat te klein werden, want jouw teentjes wilden precies naar buiten kruipen.  Mama vond het jammer dat er al heel wat mooie kleertjes niet meer passen, maar het is ook leuk dat een deel van de andere kleertjes (o.a. het blauwe oma-pakje) wel goed zijn nu van maat.

Knuf,
jouw mama

PS: Deze foto werd genomen toen je uit bad kwam.  Zoals je ziet, heb je dan krulletjes.  Als jouw haartjes drogen, dan heb je wel terug recht haar (dat wel soms een beetje alle kanten uitspringt).