Lieve Linde,

Het liefst ben je rustig thuis, maar als we dan toch eens samen op pad gaan dan vinden de mensen jou allemaal zo’n mooi meisje! De reactie die we het meeste krijgen is dat je zoveel haartjes hebt.  Ontkennen kunnen we dit zeker niet (knipoog).

Jouw mama heeft trouwens vandaag (7 juni 2015) voor de eerste keer jouw haartjes gewassen met echte shampoo.  De zeep die we meekregen in het ziekenhuis was met jouw weelderige haardos niet echt een geschikte oplossing om vette haren te vermijden.

Een lang verhaal om eigenlijk te vertellen dat je zo populair bent dat andere mensen soms foto’s van je nemen (zoals de foto’s die mama eerder al deelde van Cloe en Veerle).  Deze foto’s werden genomen door Anja Debuf (van Manege Meersdale):

2015_05_03 foto's manege 154 2015_05_25 feest emma 127

Eigenlijk is het normaal hé dat mensen zo’n schattig meisje als jou graag bewonderen!

Knuffel,
jouw mama