Dag schatteke,

Jij bent op zaterdagmorgen 18 april 2015 geboren en we bleven tot dinsdag 21 april 2015 in het ziekenhuis.  Overdag kwam papa ons opzoeken en ’s avonds ging papa thuis slapen.  Mama nam op een bepaalde ziekenhuisavond deze selfie van jou om naar papa door te sms’en:

in het ziekenhuis

Bij deze foto stuurde mama volgende sms-tekst naar papa:

Ons meisje ligt nu op mijn borst te slapen.  Wat hebben we toch een prachtige dochter!!!  Ik heb nu 2 grote liefdes in mijn leven: jij en Linde!  Schat, ik kan niet in woorden uitdrukken hoe gelukkig ik mij voel.  Ik heb soms zin om te huilen, maar echt omdat ik zo’n intense liefde voel  Wij houden van jou.

En jouw papa beantwoordde bovenstaande sms met het berichtje dezelfde gevoelens te hebben.

Wat is de liefde toch mooi…

Knuf,
jouw mama