Dag schatteke,

Omdat mama op 2 augustus 2014 in het ziekenhuis werd opgenomen met een longontsteking (en daar ook een vijftal dagen diende te blijven), stelde de gynaecologe voor om iets vroeger als normaal een echo in te plannen.  Zo mocht ik al op dinsdag 19 augustus 2014 naar het ziekenhuis.  De gynaecologe had me wel verteld dat ik jouw hartje nog niet zou horen, dus papa nam geen vrijaf op het werk.  Hij zou dan de volgende keer meegaan.

De gynaecologe vertelde me dat je al 6 weken 3 dagen oud was.  Ze toonde me op de echo dat je momenteel 6.4 mm groot bent.  Groei maar rustig verder, kleine schat!  Ten slotte schatte ze jouw geboortedatum: 11 april 2015!  

De grootste verrassing was echter toen dokter Servaes me vroeg om even te luisteren.  Liefste schatteke, nog zo klein en toch… Ik kon jouw hartje al horen!

De gynaecologe zei me dat je er graag wil zijn!  Jiepie!  Ook wij zijn blij dat je er bent!  Hopelijk gaat alles verder goed, zodat je volgend jaar de grote wereld mag ontdekken!

Mama en papa houden van je… ja, zelfs nu al!

Knuf

eerste echo-foto