Dag lieve schat,

Oktober 2018 was vooral voor mama een spannende maand. Op 10 oktober 2018 kreeg ik namelijk een maagverkleining. Ik koos niet voor deze operatie omdat ik ‘mollig zijn’ persé een drama vond, maar wel omdat het – door mijn zwaarlijvigheid – niet altijd gemakkelijk was om vlot met jou te spelen. Ik wou opnieuw meer dingen met jou kunnen doen zonder dat ik onmiddellijk buiten adem was. Ik wou ook opnieuw gezonder worden, want tenslotte wil ik jou graag zo lang mogelijk zien opgroeien. Ik koos wel voor een sleeve-operatie en geen gastric bypass, omdat ik zo weinig mogelijk risico’s wou nemen (ook al betekent dit dat ik nooit meer echt slank zal worden). Ik wil er echt zijn voor jou in de beste versie van mezelf. Natuurlijk kon ik mezelf niet laten opereren zonder er eerst voor te zorgen dat jij een leuke tijd had tijdens mijn ziekenhuisopname. Ik vroeg dus ook of je eens bij juf Charlotte kon blijven logeren en ik vroeg of je even bij Lynntje mocht gaan spelen. Ik denk niet dat je het een drama vond dat mama eens twee nachtjes in het ziekenhuis lag. Zie maar wat een stralende foto’s:

5 dagen na mijn maagverkleining voelde ik me al opnieuw goed genoeg om samen een uitstapje te ondernemen met mijn twee grootste schatten. We gingen samen een namiddagje naar Kortrijk:

Tot slot nog enkele leuke sfeerfoto’s van oktober 2018 (vooral van op school):

Dikke knuffel,
jouw mama