Dag schatteke,

Wat hou je enorm van baby’s!

In de klas werd gewerkt rond het thema ‘baby’s’ en de mama van Revok is zwanger.  Dit zorgt er waarschijnlijk voor dat je zelf denkt (hoopt?) dat je ook zwanger bent.  Je vertelt vaak over de baby’s in jouw buik (schitterend om te zien hoeveel fantasie je hebt):

De laatste tijd vraag je ook regelmatig of jezelf nog eens baby mag zijn.  Dan kom je tegen mij aan genesteld en rol je jezelf in een bolletje alsof je in mijn buik zit.  Zo vertederend…  Ook vraag je frequent of je nog eens melkje mag drinken uit mama’s borstjes, maar jammer genoeg zal dit niet meer lukken.

Je bent trouwens op zich een heel zorgzaam meisje.  Baby’s, dieren (zeker onze poezen), andere kindjes,… iedereen mag jouw vriendje zijn!

Zelf ziet mama dat je echt geen baby meer bent.  Zelfs de peutertijd is voorbij.  Je bent volledig klaar voor de kleuterklas! 🙂

Dikke knuffel,
jouw mama