Dag lieve schat,

Op 6 mei 2018 vond jouw eerste schoolfeest plaats!

Bijna kon je er niet bij zijn, omdat het schoolfeest plaats vond kort na jouw eerste operatie (verwijderen amandelen, poliepen en plaatsen buisjes).  Je had echter zoveel zin om samen te gaan dansen met jouw vriendjes dat papa en mama – ondanks de pijn – besloten om toch naar het feest op school te gaan.

Mama vond het leuk om jou mooi te maken:

En juf Sofie had samen met jullie een heel leuke pinguïndans voorbereid:

Jullie waren zo ontzettend schattig!  En omdat jij graag danst en dit ook wel best goed kan, mocht je op de eerste rij dansen!  Amai, wat was ik een trotse mama.  Je had de laatste week op school niet kunnen oefenen (omdat je thuis moest blijven na de medische ingreep) en toch danste je zo ontzettend flink mee met de andere kindjes!  Dikke duim schattie!

Knuf,
Jouw mama