Dag lieve schat,

Wat keek je uit naar jouw 3e verjaardag!  Weken vooraf vroeg je al wanneer je jarig was en telkens vertelde mama dat je nog even moest groeien.  En eindelijk was het jouw grote dag!

Op 15 april 2018 was er al een klein feestje samen met oma, June, Lieve (de mama van June) en Joppe (en natuurlijk ook mama en papa).  Je had weken lang gevraagd naar een Paw Patrol taart en zie eens wat mama had besteld:

IMG_20180415_153022.jpg

Het grappige wat betreft jouw taart is eigenlijk ook dat je Paw Patrol aanvankelijk alleen kende van op school.  Toen je bleef vragen naar een Paw Patrol taart zei mama dat je ook eens naar Paw Patrol moest kijken op tv en wat een succes werd dit: urenlang keek je naar de hondenvriendjes!

Je had geen specifieke wensen wat betreft het krijgen van een geschenkje, maar cadeautjes mochten natuurlijk niet ontbreken!  Van mama en papa kreeg je een speelhuisje.  Oma wist je te verrassen met een trampoline en van June kreeg je strijkpareltjes.  Wat een plezier!  Wat een vreugde!

Op 18 april 2018 was het net buitenspeeldag op school, maar ook jouw verjaardag werd zeker en vast gevierd.  Jij verraste de kindjes op jouw beurt met een tekenbord voor in de klas en wafeltjes van oma voor alle klasgenootjes.

Deze slideshow vereist JavaScript.

En in de namiddag van 18 april 2018 (een woensdagnamiddag) was je vooral heel erg trots op jouw kroon.  Zo ging je naar de dansles met jouw kroon; ging je naar de winkel en de apotheek met jouw kroon;…

Met jouw kleine vingertjes kan je al heel goed aantonen dat je drie jaar bent!  Zo lief! 🙂

Lieve schat,
wat word je vlug groot!

Kusjes,
jouw mama die jouw geboortedag herinnert alsof het gisteren was!