Dag schat,
Jouw mama wil graag een betrokken mama zijn die weet wat in je omgaat!  Daarom ben ik ook lid geworden van de vriendenkring op school (het oudercomité).  Ik hoop dat ik een balans vind tussen nabijheid en je loslaten.  Ik hoop dat ik niet te overbezorgd ben / zal zijn.  Ik zal als mama zeker mijn fouten maken, maar weet dat ik ontzettend veel van je houd!  Je bent mijn zonnetje!
Hier twee foto’s van een dagje werken op school: papa hielp – samen met twee andere papa’s en juf Charlotte – een oude zandbak weghalen en mama zorgde ondertussen voor jou, Lieze, Briekje en Mila.  Het was een fijne, maar best vermoeiende dag:


Hopelijk vind je het niet vervelend dat mama zich soms engageert in en voor school.
Ik merk op heden wel dat je jezelf enorm goed voelt op school.  Je vertrekt elke dag met een glimlach en je houdt ontzettend veel van de kindjes.  Vooral Briekje en Revok hebben jouw hartje gestolen.
Kus,
jouw mama