Lieve schat,

Mama en papa hadden al een tijdje terug een peuterbedje in jouw kamertje geplaatst, maar onder geen beding wou je in dat prinsessenbedje (roze bedje) of ponybedje (pony-donsovertrek) kruipen.  In het begin van de kerstvakantie hadden papa en mama een idee.  We plaatsen jouw babybedje in jouw kamertje en het ponybedje in onze kamer.  Jij mocht kiezen in welk bedje je wou slapen.  Het was een beetje een strategische zet.  Ofwel zou je in jouw kamertje slapen; ofwel zou je in het peuterbedje slapen.  Resultaat: je wou even in het babybedje, maar besloot daarna toch om het peuterbedje te proberen.  Je slaapt dus wel nog steeds in de mama-papa-kamer, maar wel in jouw grote bedje!

Flinke, grote meid!
We proberen in de zomervakantie nog eens om jou in jouw eigen kamertje te leggen.

Kusjes,
Jouw knuffelmama
…X…XX…XXX…XXXX