Dag lieve schat,

Op 25 november 2017 brachten Sinterklaas en zijn zwarte pieten een bezoekje aan ons huisje.  Je vond dit eigenlijk echt niet leuk!  Je zei dan ook achteraf dat je geen cadeautjes wou van Sinterklaas en dat hij niet meer op bezoek mocht komen.  Je was tijdens het bezoekje van Sinterklaas ook wel goed ziek.  Je maakte hoge koorts en wou eigenlijk vooral gewoon mama knuffelen.

Hoewel je Sinterklaas niet leuk vond, bracht hij je toch heel veel speelgoed: een winkelwagentje, een poppenhuis, een tablet en microfoon van Bumba, een puzzel, een boekje, chocolade, … En Sinterklaas kwam ook bij oma langs.  Bij oma bracht Sinterklaas voor jou plasticine en een pop en spelletjes!  De cadeautjes vond je gelukkig wel heel leuk!  Hierbij een foto van jouw gekregen winkelwagentje en poppenhuis:

Hopelijk ben je volgend jaar niet ziek en vind je dan Sinterklaas wel leuk!

Dikke kus,
jouw mams