Mijn lieve, lieve, lieve schat toch,

zondag 2 april 2017 was je mooi aan het spelen aan de salontafel.  Je was aan het tekenen met stiftjes en potloodjes.  Je wilde plots op jouw poep draaien (waarschijnlijk om een potloodje op te rapen dat was gevallen), maar je viel pardoes op jouw mondje.  Resultaat: een halve voortand weg!  Je weende even, want je was net als mama heel erg geschrokken, maar we merkten wel al vlug dat je eigenlijk geen pijn had aan jouw tandje zelf.
Op dinsdag 4 april 2017 ging mama dan ook voor het eerst met jouw naar de tandarts.  De tandarts stelde mama gerust.  Je verloor enkel wat glazuur en jouw tandzenuw werd niet geraakt.  De tandarts veilde jouw tandje wat bij, zodat het scherpe kantje jouw tong en lipjes niet kan kwetsen.
Gelukkig ben je enkel een stukje kwijt van jouw melktandje en niet van jouw ‘grote’ tandjes.

En zeggen dat je normaal zo voorzichtig bent… Zo vraag je bijvoorbeeld steeds een handje als je in en uit de stal wil wandelen.

Kus,
jouw mama