Prutske toch,

Weer naar het ziekenhuis!  Vrijdagnacht 29 april 2016 had je heel veel krampjes, waardoor mama op zaterdag 30 april 2016 met jou naar het ziekenhuis ging voor een consultatie bij dokter Vanacker.  Er kon via een echo worden vastgesteld dat je colitis hebt (ontsteking van jouw dikke darm).  Je wil ook al een weekje bijna niet eten.  De dokter besloot dan ook om je terug op te nemen, zodat je kan geobserveerd worden.  Ondertussen ben je ook ’s nachts gaan hoesten en heb je spruw.  Ik denk dat jouw lijfje aangeeft dat je nu echt wel genoeg antibiotica hebt gehad.  We zouden bijna uitkijken naar de operatie in het UZ Gent, zodat je terug helemaal beter kan en mag worden!

Mama blijft wel terug bij jou in het ziekenhuis.  Ik moet toegeven dat er ook bij mama al wat traantjes zijn gevloeid de voorbije dagen.  Ik voel mij soms zo machteloos.  Ik wil niet dat mijn meisje ziek is.  Ik moet wel toegeven dat ik jou bewonder.  Je blijft jouw vrolijke zelve… ongelooflijk!  In het ziekenhuis ben je de lieveling van velen.

Ik hou van jou meisje!

Kus,
jouw mama