Dag liefje,

Jammer genoeg werd op 12 april 2016 opnieuw geconstateerd dat je een blaasontsteking had ten gevolge van de vesico-ureterale-reflux.  Opnieuw enkele dagen ziekenhuis (3 dagen) en daarna nog 7 opeenvolgende dagen naar het ziekenhuis voor een infuus.

Mama en papa spraken vervolgens met dokter Vanacker (Sint-Andriesziekenhuis Tielt) en deze vond het ook een goed plan om eens advies te gaan vragen in het UZ Gent.  Papa en mama gingen op woensdag 27 april 2016 dan ook met jou langs in het ziekenhuis in Gent en we hadden er een eerste gesprek met een professor.  Op 13 mei 2016 moet nog een onderzoek gebeuren (cystografie), maar waarschijnlijk zal je moeten geopereerd worden.

Mama en ook papa zullen een heel klein hartje hebben als je moet geopereerd worden, maar elke maand een weekje ziekenhuis en zoveel antibiotica moeten nemen is ook geen goede oplossing.

Hopelijk worden we in het UZ Gent goed geholpen!

We houden van jou meisje en willen alleen het beste voor je!

Kus,
jouw mama