lieve schat,

Dinsdagnacht 8 maart 2016 moest je drie keer braken en mama besloot dan ook om op woensdag 9 maart 2016 even langs te gaan bij de pediater.  Op woensdag zag je er helemaal niet ziek meer uit, maar de pediater besloot om je toch even te sonderen uit controle.  Negatieve resultaten werden niet verwacht, want de rest van de week speelde je vrolijk, lachte je veel,…  Mama was dan ook enorm verrast toen de pediater belde op zaterdag 12 maart 2016 en vertelde dat de resultaten van de urineonderzoeken niet goed waren.  De pediater vroeg om terug naar het ziekenhuis te komen, omdat je dringend terug antibiotica moest krijgen via infuus.  Papa was ondertussen een boom aan het planten in de tuin (joepie, deze zomer hopelijk een beetje in de schaduw spelen) en ook papa had helemaal niet verwacht dat zijn meisje ziek was.  Mama nam vlug de valies en samen we vertrokken we terug voor een verblijf in het Sint-Andriesziekenhuis.  En je raadt het waarschijnlijk al… Ook de kleertjes van mama werden meegenomen, want mama laat haar kleine meid niet alleen in het ziekenhuis (en ook papa komt elke dag op bezoek).  We verbleven 5 dagen in het ziekenhuis en daarna mocht je naar huis, maar moesten we nog vijf opeenvolgende dagen opnieuw langs gaan in het ziekenhuis voor een infuusbehandeling.  Net zoals de vorige keer was je wel een hele flink, sterk madammetje!  Hopelijk duurt het nu nog lang vooraleer we terug naar het ziekenhuis moeten…

Kus,
Jouw mama

Deze slideshow vereist JavaScript.