Dag lieve schatteke,

Zoveel nieuwe dingen te ontdekken…
Zo vlug word je groot…

Mama was zo blij dat ze met eigen ogen kon zien hoe je jezelf voor de eerste keer op jouw buikje rolde.  Je probeerde al even om te rollen en je lag al vaak op jouw zij, maar jouw armpje lag precies steeds in de weg.  En dan toch… Op 9 september 2015 draaide je jezelf in het park op jouw buik om beter aan jouw speelgoed te kunnen.  Je was toen 20.5 weken en dat is vrij jong om je al zelfstandig op jouw buikje te rollen.  Mama was dan ook super-trots.

Op 19 september 2015 mocht je al opnieuw een nieuw stukje wereld ontdekken: de wereld van de fruitpap en deze ontdek je maar al te graag.  De eerste keer fruitpap werd gemaakt door mama met appel, peer, kiwi en koekjesmeel en deze zoete combinatie smaakte je onmiddellijk.  De fruitpap is dan ook de laatste dagen al een veel groter succes als de groentepap, hoewel je na een moeilijke start ook steeds liever groentjes eet.  Voorlopig zijn dit de groentjes die je het liefste lust: pompoen, rode biet, aubergine en appelmoes (hoewel deze laatste natuurlijk eigenlijk fruit is en geen groente).  Je lijkt tijdens het eten een beetje op jouw mama én op jouw papa: je eet het liefst zoet (net zoals jouw papa) en je eet rustig en op jouw gemakske (net zoals jouw mama).

foto fruitpap

Ontdek de wereld maar verder meisje…

Kusje,
jouw mams