Lieve schat,

normaal zou je naar een onthaalmoeder gaan in Egem als mama terug aan het werk moet, maar vorige maand hebben papa en mama toch nog gekozen voor een crèche.  Doordat de onthaalmama soms teveel kindjes opvangt en bovendien op facebook zit tijdens de werkuren, zijn papa en mama op zoek geweest naar een andere opvangplaats en we zijn blij dat je terecht kan in het kinderdagverblijf Iene Miene Mutte / Tien Pond Grutten in Zwevezele.

Vandaag, dinsdag 11 augustus 2015, ben je voor het eerst 1.5 uurtje naar de crèche gegaan.  Mama moet pas beginnen werken op 31 augustus 2015, maar het is leuk om je al even te laten wennen aan de crèche.

Jouw eerste bezoekje aan de crèche is heel goed meegevallen.  Zo goed zelfs dat mama besloot om je al een uurtje alleen te laten om even boodschappen te doen, hoewel ik vandaag ook eens mocht blijven in de crèche.  Dat zegt veel over het gevoel dat mama heeft bij de crèche, want ten slotte is mama de voorbije weken maar een uurtje of drie eens ergens naartoe gegaan zonder jou.  Zelfs naar de kinesist en de tandarts ben je al mee geweest met mama.

De crèche stuurt ook elke dag dat je bent geweest een mailtje na jouw bezoek als vervanging voor het heen- en weer- schriftje dat andere crèches soms hanteren.  Vandaag stuurde de crèche volgende leuke woorden:

Welkom! Na het knuffelen op de arm en het wat verkennen van de opvang, heeft Linde vervolgens wat geschommeld in de schommelstoel. Ook het vrij spelen op de mat met een speelmobiel vindt ze leuk. Wat een poppemie! We hebben daarna wat liggen zottebollen op het verzorgingskussen. Het is een lieve meid!

Wat is mama trots en opgelucht en blij en… hèhè!

De komende twee weken ga je als voorbereiding nog twee keren naar de crèche, maar mama is ervan overtuigd dat je daar goed zal verzorgd worden als mama op 31 augustus 2015 terug aan het werk moet.

Oef!

jouw mams