Lieve Linde,

Je bent nu 14.5 weken oud.

Recent zei mij iemand dat loslaten het moeilijkste is aan opvoeden en ik vrees dat deze man gelijk had.

Vandaag ging je even op bezoek bij Cloe, zodat mama alleen naar de kinesist kon gaan.  Tante Stephanie was al eens twee uurtjes komen babysitten bij ons thuis, maar het was toch ergens de eerste keer dat je alleen bij iemand op bezoek ging (natuurlijk had mama je wel gebracht).  Cloe zei nog grappend dat mama het precies erg vond en jij niet om even van elkaar gescheiden te worden, maar toen mama weg was nam Cloe enkele foto’s die dit alleen maar bevestigden.

Jouw glimlach op de foto’s die Cloe tijdens het babysitten nam stellen mama wel gerust…  Binnenkort moet mama terug gaan werken en ik heb het gevoel dat je je ook bij andere mensen echt op jouw gemakske kan voelen!

En lieve schat, als ik na twee uurtjes terug bij jou was, besefte ik nog maar eens hoeveel ik van je hou!

Wat ben ik trots op mijn flinke, lieve dochter!

Knuf,
jouw mams