Lieve Linde,

Wat gaat de tijd toch vlug…

Je bent al één maand oud!

Op 17 mei 2015 schreef mama een berichtje op facebook dat ik graag even met je wil delen:

Exact één maand geleden was mijn laatste avond met de ronde baby-buik. Ik was 40 weken (geen 41 weken 😉) heel graag zwanger, maar wat was ik een maand terug blij met het doorzetten van de weeën.
Lieve blik… Linde, wat ben ik trots op je, mijn lieve dochter.
De laatste maand heb ik mensen positief en negatief leren kennen, maar ik heb vooral ook geleerd dat ik ontzettend veel van mijn gezin en beperkte familie hou en dat gevoel krijgt niemand stuk. Joeri, je bent mijn droomman (en beste vriend) en een schitterende papa. Love you!

Stop tijd… stop… Je gaat veel te vlug!
Ik geniet zodanig van je kleine meid dat de dagen voorbij vliegen!

Knuffel,
jouw mama