Dag dochtertje van ons,

Op 9 maart 2015 mochten papa en mama terug naar de gynaecologe.

Eerst ging mama langs in het ziekenhuis voor een monitoring.  Mama’s bloeddruk werd goed bevonden en ook jouw hartje klopt eveneens goed.  Bovendien blijf je heel veel bewegen en dit wijst er terug op dat je jezelf goed voelt in mama’s buik.

’s Avonds ook alleen maar positieve woorden van dokter Lampaert.  Ze vertelt dat ze kan zien aan de hand van de echo dat mama haar suiker onder controle weet te houden.  Bovendien ziet de placenta er heel gezond uit.  Joepie!

De gynaecoloog schat jouw huidige gewicht op 2836 gram.  Je bent nog steeds een grote meid, maar jouw groei is toch niet meer zo spectaculair als een paar weken terug.  Ook hier een grote oef, want de dokters hopen dat je bij de geboorte maximum 4 kilo weegt.

Knuffel,
jouw mama

WP_20150312_15_44_40_Pro