Dag lieve schat,

Mama en papa waren zo nieuwsgierig om te weten of je een meisje of jongetje bent… veel te nieuwsgierig om te wachten tot de volgende gynaecologische echo op 18 weken zwangerschap.

Mama maakte dan ook bij Cfor9 een afspraak voor zaterdag 18 oktober 2014 voor een geslachtsbepaling.  zo spannend!!!

We hadden een afspraak om 14.30, maar jij had veel liever zin om verstoppertje te spelen voor mama en papa.  Lekker de navelstreng tussen de beentjes houden, zodat niemand iets kon zien.  Sylvie (van Cfor9) stelde ons voor om even andere mensen voor te nemen en dan nog eens te kijken.  Ze stelde voor aan mama om even naar het toilet te gaan en wat te springen, zodat jij je anders zou gaan nestelen.  En wat deed mama: springen met jou in de buik (glimlach)!

Een uurtje later… Jij kleine kapoen!  Nog steeds de navelstreng tussen de beentjes!  Wat nu?  Zucht… mama is zo nieuwsgierig!  Sylvie is gelukkig ook nieuwsgierig en wil binnen een tweetal uurtjes nog eens een echo inplannen.  Ze stelt voor aan mama en papa om in Kuurne Shoppingcentrum een cola te gaan drinken, zodat je zeker wakker wordt en actief gaat dansen in de buik.

Even later… Je bent wakker!  En je hebt zo’n leuke hik (die papa typeert als een rare tik)!  Maar… Je houdt de navelstreng nog stevig tussen de beentjes en je weigert ook om een koprol te maken waardoor de navelstreng zich zou kunnen verplaatsen.  Veilig met het poepje naar beneden, zodat het geslacht jouw geheimpje blijft.  Jij preutse meid…  Of jij preutse jongen…  Sylvie zegt dat je 90 percent zeker een meisje bent, gezien ze echt geen piemeltje heeft gezien gedurende de ondertussen meer als 1.5 uur durende echo.  Om zeker te zijn mogen mama en papa volgende week echter nog eens terug komen.

Een weekje later en een half uurtje geduld… Jiepie!  100 percent zekerheid! Jij bent ons meisje, onze dochter, onze poppemie, ons prinsesje!  Papa denkt al aan een amazone en mama droomt van een salsera, maar wees gerust… jij mag later kiezen wat je zelf graag leren wil!

En ondertussen koesteren we een glimlach, want zo klein weet je ons al te verrassen.  En eigenlijk meid zijn we blij dat je ons even in nieuwsgierigheid liet, want zo konden we lekker lang van jou op beeldscherm genieten.

We houden van jou!

Knuffels,
jouw mama

meisje